HORDALAND: Hank UB

HORDALAND: Hank UB

Fra venstre: Christine Pedersen, Sandra Emilie Jensen, Martin Moldskred, Amalie Jakobsen Heiberg og Marte Thomsen. Foto: UE Hordaland

  

Studiested:   Amalie Skram videregående skole, Språk, samfunn og økonomi
Forretningsidé:   Vi selger funksjonelle bæreartikler, dekorert med ulike motiv til kulturbevisst befolkning
Lokale priser:                          Beste Ungdomsbedrift, Beste logo, Beste regnskap, Beste reklamefilm (2. plass), Beste utstilling/stand (3. plass)
Følg oss:   Facebook -  Instagram 
Kontakt:   Amalie Jakobsen Heiberg, amalie-hj@hotmail.com, mobil 411 21 066

  

«Vi har hatt et hovedfokus hele veien og gjennom fantastisk samarbeid, engasjement og arbeid har vi oppnådd langt mer enn forventet. Vi er så utrolig stolte av bedriften vår og gleder oss til å gi alt under NM!»

 

HANK UB er en unik ungdomsbedrift startet og drevet av fem elever fra Amalie Skram videregående skole, mitt i Bergen. Vi er en gjeng med helt vanlige ungdommer som hadde en felles drøm. Vi drømte om få frem kunst i bybildet og lage en bedrift som kunne bidra til å gjøre kunsten mer synlig. Gjennom et eksklusivt samarbeid med gatekunstneren ”Argus” har HANK UB laget en kolleksjon med praktiske, trendy og funksjonelle bærenett som nå henger fra befolkningens skuldre. Vi er kjempestolte og har blitt utrolig motiverte av å se drømmen vår gå i oppfyllelse, som følge av vårt eget arbeid. 

  

Jurybegrunnelse - Hordalands beste Ungdomsbedrift 2015: 
Hank har eit gjennomgåande høgt nivå på alle områder, og har løyst utfordringar som forretningsutvikling, marknadsføring og kommersialisering. Dei kombinerer gatekunst med eit miljøvennleg produkt. Verkelig godt gjennomført!