Eit lite stykke Herøy UB satsar på matvarer laga av og med tare

Møre og Romsdal · 6 mars 2017

Eit lite stykke Herøy UB satsar på matvarer laga av og med tare

Om ni dager på Fylkesmessa vil eit lite stykke Herøy UB stå på stand og tilby spennende smaker med tang og tare.

Daglig leder Sevrine Mathilde Moltustøl har stor tro på Tarepesto. Det kan brukes på pizza, nachos og gulrotkake. Kollega Gudrun Erla Gudjonsdottir, har også stor tro på tare-marmeladen de skal prøve å lage.

Elevene ved restaurant- og matfag i Herøy satser på matvarer laga av og med tare. De har flere produktideer klare. Det blir spennende å se hva de har med seg på Fylkesmessa 15. mars. 

Eit lite stykke Herøy UB får være med på et spennende samarbeid med Annelise Chapman. Hun sluttet nylig som forsker og vil nå leve av å dyrke tang og tare.

Under kan du se reportasjen fra NRK Møre og Romsdal fredag 2.mars

https://tv.nrk.no/serie/distriktsnyheter-moere-og-romsdal/DKMR99030317/03-03-2017#t=52s

Eit lite stykke Herøy UB