Endelig var det vår tur!!!

Akershus · 4 juni 2015

Endelig var det vår tur!!!

Åtte priser til Akershus elevene.

Det er utrolig gøy å se at Akershus elevbedriftene endelig tar flere priser sammen under Region Øst mesterskapet (RØM). De har jobbet hard for dette og vi unner dem seieren. Vi hadde med oss ni bedrifter til sammen. Nattcup 2015, Enkelt og greit, Kubbefakkel, Liv for grønt, Matomgjøringen, Unge hjelpere, Trashure, Cookie Jar og Kaffeelskerne. Vi har sett at det er mye læring i bedriftsprogrammene og vi har sett progresjonen til de enkelte bedriftene. Det å tørre, det å ta ansvar, det å vite at det finnes muligheter og gjøre noe med dem har vi sett hos bedriftene. Det er ikke alltid man trenger den kreative og innovative ideen for å lykkes, men man er nødt for å tro på ideen sin og selge ideen sin. Det å høre juryen si 3. plassen for beste scenepresentasjon går til Trashure, 2.plassen går til Nattcup 2015 og 1. plassen går til Kubbefakkel varmer to UE hjerter, for vi vet at dette har de jobbet med og øvd på lenge.

Akershus elevene lykkes på mange områder. Men bak våre elever står det en gjeng som også bør få æren til bedriftenes suksess. Uten læreren som gir gode veiledninger, uten læreren som motivere, uten læreren som leter etter utstyr og bord, uten læreren som lar elevene feile slik at de kan lære av det, uten læreren som har tiltro til elevene sine, uten læreren som tar sjansen på å bruke EB som metode for valgfaget natur, miljø og friluftsliv og uten læreren som får skoleledelsen til å bytte eksamenspulje for sine EB elever. Så hadde vi ikke fått opplevd, møtt og heiet på EB-kidsa på skolemesser, GründerExpo, og RØM. Tusen takk og vi gleder oss til neste års kull og videre samarbeid.

Vinnerne fra Region Øst messe 2015:

Beste Logo

  1. Unge Hjelpere, Li ungdomsskole
  2. Liv for grønt, Norby ungdomsskole
  3. Trashure, Torstad ungdomsskole

Beste scenepresentasjon

  1. Kubbefakkel, Aursmoen ungdomsskole
  2. Nattcup 2015, Torstad ungdomsskole
  3. Trashure, Torstad ungdomsskole

Beste sosiale entreprenør

    2. Nattcup, Torstad ungdomsskole

Grønn og genial

    3. Matomgjøringen

Drømmen om å vinne beste elevbedrift i regionen lever fremdeles. Neste år er Region Øst messe i Hedmark. Det er bare å glede seg:-)