Velkommen til et nytt UE år!

Rogaland · 29 aug 2017

Velkommen til et nytt UE år!

Bildet er tatt under Entreprenørskapsdagen 2017. Foto: Joacim Steinbru

Et nytt skoleår er i gang og vi i UE Rogaland ser frem til mange spennende aktiviteter denne høsten! Vi sparker i gang UE året med Kick off både i nord og sør, for elever som skal drive elev- og ungdomsbedrift. Vi gleder oss til å treffe alle elevene som skal etablere bedrifter og ikke minst ser vi frem til å møte kjente og nye lærere som skal være med å hjelpe årets nye entreprenører.

1. september braker det løs i Stavanger Forum, da er vi klar for høstens første Kick off.  350 elever som skal drive ungdomsbedrift skal inspireres og motiveres. Utrolig spennende er det at vi i år er en del av oppfinner- og gründerfestivalen, Create. Som avslutning på dagen får elevene besøke festivalens mange spennende utstillere.  

6. og 8. september er det elever som skal drive elevbedrift som skal være i fokus. For første gang arrangerer vi i år felles Kick off både nord og sør i fylket, for skoler som skal drive elevbedrift. Stavanger kino og Scandic Haugesund er klar til å ta imot de unge entreprenørene. Det er ikke for sent å melde seg på! Påmelding Kick off sør:  https://uer.wufoo.eu/forms/pamelding-til-kickoff-for-elevbedrifter-sar/. Påmelding Kick off nord:  https://uer.wufoo.eu/forms/pamelding-til-kickoff-for-elevbedrifter-nord/ 

13. september skjer det i Edda kino, da arrangeres siste Kick off for årets UB elever. Elevene får møte gode rollemodeller som vil gi ungdommene gode råd og ekstra påfyll før de setter i gang. Vi lover spennende og inspirerende foredrag om innovasjon, sosialt entreprenørskap og gründerskap. Meld dere på her:  http://www.ue.no/Rogaland/Kalender/Kick-off-for-ungdomsbedrifter-nordfylket

 - Ideer skal prøves ut for publikum og næringsliv, produkter skal utvikles og markedsføres, penger skal tjenes og mye nytt skal læres det nærmeste skoleåret, sier Jan Erik Jacobsen, pedagogisk fagansvarlig i Ungt Entreprenørskap Rogaland.

UE Rogaland har startet opp for fullt og vi gleder oss over stor aktivitet. Det er svært positivt at flere nye skoler har tatt kontakt for å høre mer om hvordan de kan bruke Elev- og ungdomsbedrift som metode i sin undervisning.

- Elev- og ungdomsbedrift er en utmerket metode for å trene entreprenørskap innenfor trygge rammer i skolen. Entreprenørskap er nødvendig både for å skape nye bedrifter, men også for å skape omstilling i det eksisterende. Innovatører trengs overalt i samfunnet! sier Maria Aasbø, daglig leder i Ungt Entreprenørskap Rogaland.

Vi gleder oss til det kommende året med nye og kjente elever, studenter og lærere. 

Hilsen gjengen i UE Rogaland!