Seminar for entreprenørskapslærere

Oslo · 18.mai - 19.mai 2017

Vi i Ungt Entreprenørskap ønsker å invitere til seminar for entreprenørskapslærere i Oslo, Akershus, Oppland, Østfold, Buskerud og Telemark.

Kom for inspirasjon, påfyll, nettverksbygging og hygge.

Tid: 18.-19. mai 2017

Sted: Hotell Laholmen i Strømstad

 

TORSDAG 18. MAI             
11.30 - 12.30  Lunsj
12.30 - 14.00 Viktigheten av digital synlighet v/ Annett Kongerød Stabell, Telemark Online
14.30 - 16.00 Erfaringsdeling
19.00 Middag
   
FREDAG 19. MAI  
09.00 - 10.30 "Den beste utgaven av meg" v/Solfrid Flateby, Bavaria Nordic
11.00 - 13.00 "Mine erfaringer som UB-lærere og med entreprenørskap i skolen" v/ Michael Lindquist
13.00  Lunsj og vel hjem

  

   

              

 

   

   

              

annett_ beskjært2

Annett Kongerød Stabell, prosjektleder Telemark Online

Viktigheten av digital riktig synlighet, både for bedriften din og deg: Digitalt synlighetskurs.
Konkret og praktisk innhold for hvordan man fort kan bli mye mer synlig, og hvorfor vi skal være det.

Solfrid Flateby

Solfrid Flateby, Bavaria Nordic
«Den beste utgaven av meg»

Det stilles stadig større krav til både arbeidsgivere og arbeidstakere i en moderne, rask verden hvor høy turnover, individualisme, mediefokus og større integrering av jobb/privatliv preger livene våre. Veiene til suksess kan være mange, men Solfrid Flateby har troen på mot, verdibasert arbeid, å stille krav til seg selv og til omgivelsene sine – og «å være den beste utgaven av seg selv». I innlegget gir Solfrid Flateby konkrete eksempler på hvordan vi kan være den litt bedre utgaven av oss selv i en hektisk hverdag.
Solfrid Flateby er konserndirektør for kultur, organisasjon og kommunikasjon i BAVARIA NORDIC (BMW, Mini og Porsche) Tidligere var hun daglig leder i Kronprinsparet Fond, og har jobbet i flere år som kommunikasjonsdirektør i Reitangruppen, hvor hun blant annet var ansvarlig for verdiskole for ledere. Før det jobbet Solfrid som direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Coca-Cola. olfrid har vært på listen over Norges 100 største ledertalenter ifølge E24, og ble kåret til Årets Unge Leder i Norges første vitenskapelige lederkåring i 2010.

 

Michael Lindquist

Han er kåret til verdens tredje beste entreprenørskapslærer av Junior Achievement i 2008, vært fire ganger på pallen under EM for ungdomsbedrifter, og europamester med UCME i Oslo i 2005. Michael har drevet Ungdomsbedrift i mer enn 15 år, og er lærebokforfatter av «Mitt UF foretag – Entreprenørskap på riktig». Michael har også sittet i ekspertgruppen som har laget den nye læreplanen for det nye emnet entreprenørskap i svensk skole.